Da li si ti novi Coca-Cola ambasador Pokreta za radost u svom gradu?

Coca-Cola sistem organizuje javni konkurs za profesionalne trenere, instruktore i profesore sporta.

Da li si ti novi Coca-Cola ambasador Pokreta za radost u svom gradu?

Coca-Cola sistem u Srbiji ove godine organizuje drugi po redu Nacionalni program besplatne rekreacije u zemlji u koji će biti uključene sve opštine u kojima su izgrađene Coca-Cola aktivne zone, teretane na otvorenom. Kao i prethodne godine, u njima će biti organizovani besplatni stručno vođeni treninzi za sve zainteresovane vežbače, ali i brojni izazovi, događaji i druženja.

Tim povodom, Coca-Cola sistem u Srbiji od 9. februara do 9. marta ove godine organizuje javni konkurs za Ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost - profesore sporta i sportske radnike za vođenje javnih treninga i podučavanje građana o mogućim vežbama u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije.

Zahvaljujući uspehu prošlogodišnjeg programa, Coca-Cola aktivne zone postale su mesto nastanka brojnih inicijativa, dobre energije, novih dešavanja, pravilne rekreacije i druženja. Angažmanom naših Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, uticali smo na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 23 opštine u kojima je program trajao, steknu iskustvo rada u našem sistemu i ostvare dodatnu zaradu. Ove godine želimo da u programu učestvuje svih 40 opština u kojima postoje Coca-Cola aktivne zone.

Konkurs

Cilj Coca-Cola sistema je da treninzi u aktivnim zonama budu vođeni od strane stručnih i kvalifikovanih lica, koja se prijave na konkurs i ispune navedene uslove, a kako bi se građani podstakli i podučili da koriste postojanja aktivne zone u njihovoj opštini.

Gradovi u kojima su potrebni treneri su: Beograd, Novi Kneževac, Šid, Sjenica, Loznica, Boljevac, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Osečina, Lajkovac, Valjevo, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Obrenovac, Raška, Kovin i Leskovac.

Prijava i proces selekcije

Prijava se obavlja na sajtu www.coca-colaaktivnezone.rs, a uz onlajn prijavu je potrebno priložiti i radnu biografiju.

Proces odabira se odvija kroz više faza: onlajn prijava, testiranje, procena veština i intervju. Konkurs traje od 09. februara do 09. marta 2017. godine. U selekciji kadidata učestvuju stručni predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola sistema.

Na konkurs se mogu prijaviti:

  • Diplomirani studenti fakulteta sporta i fizickog vaspitanja, kao i visokih akreditovanih strukovnih skola koje imaju smer za sportske trenere. Mogu se prijaviti i fitness instruktori sa drugim oblikom odgovarajuće edukacije za koju su obavezni da prilože diplomu ili sertifikat overen od strane institucije koja ih je izdala u attachment-u.
  • Osobe sa navedenim kvalifikacijama i prethodnim radnim iskustvom do 1(jedne) godine na poziciji trenera/instruktora
  • Osobe protiv kojih nije pokrenut krivični postupak i nisu prethodno osuđivane

Odgovornosti odabranih trenera:

  • Vođenje javnih treninga, minimum jedan trening nedeljno, ukupno do 5 treninga mesečno
  • Vođenje evidencije o treninzima, broju građana koji posećuju Coca-Cola aktivne zone i redovno izveštavanje o istom
  • Motivisanje građana da treniraju, kroz učestvovanje u promotivnim aktivnostima projekta ( učestvovanje u snimanju promotivnih materijala: oglasa, video materijala i aktivnosti na društvenim mrežama)