Coca-Cola izazov za sve rekreativce Sombora

Sombor, 11. Jun - Dokaz da je najaktivnije leto u Srbiji u toku je i takmičenje koje je u saradnji sa street workout klubovima iz čitave Vojvodine organizovano u Coca-Cola aktivnoj zoni u Somboru. „Coca-Cola izazov“ okupio je veliki broj posmatrača koji su uživali u spretnosti i umeću 50 takmičara koji su se nadmetali u disciplinama: zgibovi, ruski zgibovi, propadanja, sklekovi i slobodan stil.

Za najbolje je i Sportski savez grada Sombora obezbedio medalje i diplome, a osveženje i majice za najuspešnije takmičare je obezbedio Coca Cola sistem u Srbiji.

„Ovo takmičenje je najbolji pokazatelj da je ova inicijativa Coca-Cola sistema više nego korisna i potrebna. Veoma sam zadovoljan odzivom vežbača u Coca-Cola aktivnoj zoni u Somboru i drago mi je da i lično mogu doprineti propagiranju sporta i rekreacije među mladima, a svakako i među starijima. Nijednu ciljnu grupu ne izostavljamo i pozivam sve da dođu, bez obzira na pol, uzrast ili formu, da zajedno napredujemo i budemo aktivni.“, rekao je Ilija Lalić, Coca-Cola trener u Aktivnoj zoni u Somboru.


Posebnu podršku ovoj inicijativi su pružili većnica za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović koja je još jednom naglasila značaj fizičke aktivnosti i potpredsednik Sportskog saveza grada Sombora, Duško Sekulić.

Značajan doprinos kreiranju kulture rekreativnog bavljenja sportom u Somboru ima street workout klub “Undisputed brothers” koji čine omladina i deca iz ovog grada, redovni posetioci Coca-Cola aktivne zone.