Besplatni treninzi za građane 37 opština

Ambasadori Coca-Cola Pokreta za radost će u teretanama na otvorenom držati besplatne stručno vođene treninge prilagođene uzrastu, polu i formi vežbača a sve uz veliku kolicinu pozitivne energije.

Coca-Cola sistem u Srbiji je drugu godinu za redom pokrenuo Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama. U okviru programa koji će trajati do novembra u 37 opština Srbije, biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja, takmičenja osmišljeni tako da u njima mogu apsolutno besplatno učestvovati svi građani.

Coca-Cola sistem organizuje javni konkurs za profesionalne trenere, instruktore i profesore sporta.

Da li si ti novi Coca-Cola ambasador Pokreta za radost u svom gradu?

Čest posetilac Coca-Cola teretana na otvorenom je, pored preko 7000 vežbača, i šarmantna Alex Petrovski koja je svojim zanimljivim reportažama i potragom za herojima aktivnog života pomogla da ova lepa priča bude još lepše ispričana.

Odabran prvi šampion Coca-Cola aktivne zone u četiri discipline

Petrovac na Mlavi, 23.09.2016 – Učenici gimnazije “Mladost” iz Petrovca na Mlavi učestvovali su u prvom školskom takmičenju u Coca-Cola teretani na otvorenom. Takmičenje je održano u četiri discipline, uz podršku lokalnog Sportskog saveza, koji je obezbedio odličja za pobednike.

Poznata blogerka Aleks Petrovski nastavlja svoju potragu za herojima aktivnog života, među kojima je i Ognjen Jovanović, Coca-Cola ambasador Pokreta za radost u Osečini. On motiviše građane ovog mesta, poznatog po šljivama i dobrim sportistima, da se rekreiraju i bave sportom, a kako je specijalizovan za korektivne vežbe, najčešći posetioci njegovih treninga su mladi ljudi koji imaju problem sa držanjem.

Kako izgleda vežbanje sa Coca-Cola ambasadorima Pokreta za radost ovoga leta će vam pokazati i Aleksandra Petrovski, poznata blogerka koja putuje po Srbiji u potrazi za herojima aktivnog života, devojkama i momcima koji imaju misiju da pokrenu svoju okolinu.

Sombor, 11. Jun - Dokaz da je najaktivnije leto u Srbiji u toku je i takmičenje koje je u saradnji sa street workout klubovima iz čitave Vojvodine organizovano u Coca-Cola aktivnoj zoni u Somboru. „Coca-Cola izazov“ okupio je veliki broj posmatrača koji su uživali u spretnosti i umeću 50 takmičara koji su se nadmetali u disciplinama: zgibovi, ruski zgibovi, propadanja, sklekovi i slobodan stil.

Pančevo, 04. jul – Coca-Cola sistem u Srbiji je u Coca-Cola aktivnoj zoni u Pančevu zvanično obeležilo početak nacionalnog programa besplatnih treninga na otvorenom, uz prisustvo državnog sekretara Ministarstva omladine i sporta Srbije, predstavnika Olimpijskog komiteta Srbije, naših olimpijaca i predstavnika relevantnih institucija iz oblasti sporta i rekreacije.